Empho Siergrassen
Empho Siergrassen
Empho Siergrassen
Empho Siergrassen
Empho Siergrassen Empho Siergrassen Empho Siergrassen Empho Siergrassen

Excellente kwaliteit siergrassen

Empho doet het volledige productieproces in eigen beheer, dat wil zeggen, de productie van uitgangsmateriaal in de volle grond en het scheuren en het stekken van de planten.

Het voordeel hiervan, is dat er een goede controle is op soortechtheid en daarnaast vindt er gedurende het gehele productiecyclus onkruidbestrijding plaats. Verder is de snelheid van verwerking van het product van grote invloed op de uiteindelijke kwaliteit van het te beleveren product.

 

Wij gebruiken uitsluitend trays van Herkuplast, welke zorgen voor een goede doorworteling en betere afwatering van de stekken.

 

 

Empho is naast productie ook druk met innovatie en vernieuwing van het assortiment van siergrassen. Denk hierbij aan nieuwe soorten, maar daarnaast ook het verbeteren en selecteren van betere selecties uit reeds bestaande soorten. Om dit goed in beeld te brengen en te testen heeft Empho diverse proeftuinen aangelegd om de planten onder normale omstandigheden te zien ontwikkelen.

 

Wilt u graag een bezoekje brengen aan onze proeftuinen, dan kan dat. Neem contact met ons op via onderstaand formulier om een afspraak te maken.

>
>